Jubileumconcert kerkkoor Jubilate:

Ter gelegenheid van het 75 jarige bestaan is er op vrijdag 16 mei in de Oosterkadekerk een jubileumconcert. Medewerking verlenen het gemengd koor Sursum Corda uit Nieuwe Pekela, het Christelijk mannenkoor uit Scheemda, Barbara en Jasper,  de trompettist Rens Riechelman uit Scheemda en natuurlijk ons eigen kerkkoor Jubilate. De organist is B. de Jonge uit Nieuwe-Pekela. U bent hiervoor allen van harte uitgenodigd. Het concert begint om 19.30 uur. De toegang is gratis, aan het einde wordt een collecte gehouden. Voor leden en oud leden is er na afloop een gezellig samenzijn. Oud leden die hieraan deel willen nemen kunnen zich opgeven bij mevr. Ina Mol-de Vries, tel. 0599-582469, email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.