Nieuwsbrief van de Hervormde Gemeente Oosterkadekerk

Woensdag 25 september
19:30 ouderlingen

Censura Morum:
Indien er behoefte is aan Censura Morum, kunt u contact opnemen met uw wijkouderling.

kerkblad:
Kopij voor het kerkblad van oktober inleveren uiterlijk maandag 30 september om 17.00 uur bij Marjolein Boels, Meidoornstraat 4. E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Startzondag 22 september 2019

“Een goed verhaal!”

Een goed verhaal is het thema voor de startzondag 2019.

In de kerk leven en werken we vanuit het goede verhaal dat ons in de Bijbel wordt verteld. Gods Woord in mensentaal, voor velen een bron van troost, bemoediging en inspiratie. Het goede verhaal van God en mensen is een spiegel voor ons dagelijkse leven. In de kerkdienst maar ook in gespreksgroepen, tijdens catechisatie, bezoekwerk en op allerlei andere plekken zijn we bezig met dat goede verhaal. Een goed verhaal laat namelijk niet koud, maar brengt in beweging. Een goed verhaal houd je niet voor zichzelf, maar deel je graag met anderen. Met dit thema willen we het winterwerk starten.

We nodigen u/jullie daarom van harte uit om elkaar te ontmoeten tijdens de startzondag op 22 september a.s.

De dag ziet er als volgt uit:
We beginnen om 10.00 uur met de kerkdienst. Daarna is er koffiedrinken in de Rank en mogen we met elkaar van een gezamenlijke lunch genieten. Dan is er gelegenheid om o.a. spelletjes te doen of een rondje om de kerk te lopen…….
Om 14.30 uur sluiten we de dag af met een kerkdienst. Ds. van Binnendijk zal in beide diensten voorgaan.
We hopen op een fijne startzondag met elkaar.

Met vriendelijke groet,
De werkgroep: Bé Nijmeijer, Ellen Nieveen,
Johan Nieveen en Adri Dekker.

Opgave startzondag:
Ja, ik/ wij komen naar de Startzondag en geven ons hierbij op voor de lunch.

Naam:___________________________________

Telefoonnummer:__________________________

Aantal personen:__¬¬-_________________________

Het strookje kan tot 14 september worden ingeleverd bij de leden van de werkgroep

Van de projectgroep:
De opbrengst van camping de Sikkenberg heeft maar liefst € 327. - opgebracht voor het project stichting EU-Roma. Dit was ook de laatste actie voor dit project.
Hadewich had aangegeven te stoppen met de projectgroep na de actie op de Sikkenberg, hierbij willen we haar nogmaals hartelijk bedanken voor de afgelopen jaren!
Maar ook iedereen die ons voorzien heeft van kadootjes, loten gekocht heeft of op welke wijze ons ook heeft bijgestaan. HARTELIJK BEDANKT!
We zijn blij u te kunnen mededelen dat er weer een aantal mensen zitting hebben genomen in de projectgroep.
Pieter en Els de Groot en Hermie Moorlag hebben te kennen gegeven ons te komen versterken, en hebben ook al meegeholpen tijdens de braderie op de Sikkenberg.
We zijn nu bezig met het uitzoeken van een nieuw project. Zodra dit bekend is hoort u weer van ons.

.