Nieuwsbrief van de Hervormde Gemeente Oosterkadekerk

Organist: Jolanda te Velde

Liturgie morgendienst:
Doopdienst met liturgie
Koffie drinken na de dienst

Liturgie avonddienst:

Donderdag 26 maart
19:30 gemeenteavond

Broeders en Zusters:
Op 11 maart a. s zal de dienst op Biddag voor gewas en arbeid plaats vinden in de Oosterkadekerk. Aanvang 19.30 uur.  In verband met de activiteiten in de Rank zal het parkeren enig moeite kosten. Wilt u zoveel mogelijk zoveel mogelijk gezamenlijk komen.

Namens de kerkenraad, Freerk Mol

Van de projectgroep:
Vorige week hebben we de Drentse bollenactie mogen houden voor het nieuwe project hulp aan daklozen en zwerfkinderen in Archangelsk. Dit heeft het mooie bedrag van € 170.10 opgebracht!
Hierbij willen we iedereen die gekocht, en/of geholpen heeft hartelijk bedanken, evenals de giften die we hebben mogen ontvangen BEDANKT.

Hierbij willen we u onderstaande niet onthouden.
Afgelopen week had ik contact met de Stichting Ora over onze Drentse bollenactie, en ze waren heel dankbaar dat we het geld naar hun gingen overmaken. Ze vertelde dat het dubbel zo fijn was omdat er momenteel een noodsituatie is. 2 weken geleden is in een nacht het daklozenhuis afgebrand.
Hier zijn ze nu druk mee bezig, in de nieuwsbrief die we ontvangen zal ze de stand van zaken vermelden.
Mocht u zich een extra willen geven.
(NL55INGB0002331201 Stichting ORA Nieuwleusen ovv daklozen/ zwerfkinderen)

De volgende actie die we voor het project organiseren is de bloemenactie rond Pasen.
Maar als u nog DE-punten in uw kast vindt, of nieuwe kadootjes die we als prijs weg kunnen geven met de altijd-prijs enveloppen dan houden we ons graag aanbevolen!

De projectgroep.

Kopij Kerkblad:
In maart verschijnt geen Op Weg. Het paasnummer verschijnt vanaf 1 april 2020. U kunt uw kopij uiterlijk maandag 16 maart 2020 om 17.00 uur aanleveren bij Marjolein Boels, Meidoornstraat 4. E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kopij kerkblad:
Vanwege een storing in het e-mailprogramma kan het zijn dat niet alle berichten zijn meegenomen in het eerstvolgende kerkblad. Is dit het geval bij een inzending van u en wilt u graag dat deze nog wel geplaatst wordt? Dan kunt u uw bericht nogmaals e-mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wordt dit alsnog geplaatst in het paasnummer van Op Weg.
Marjolein Boels en Adri Dekker