Nieuwsbrief van de Hervormde Gemeente Oosterkadekerkzondag 25 oktober 2020

Rondom de eredienst

In navolging van de richtlijnen van de overheid hebben we als kerkenraad besloten om de avonddiensten op zondag voorlopig geen doorgang te laten vinden. Uitzondering daarbij zijn de diensten van dankdag en oudejaarsavond (waarin ik overigens zelf hoop voor te gaan).

Helaas vervalt daarmee ook de Reformatiedienst op zaterdag 31 oktober, zo vlak voor de zondag. Ds. Van Wingerden is gevraagd daar aandacht aan te besteden. Ik hoop het in Onstwedde te doen.

Zieken(t)huis

Verderop in deze nieuwsbrief vindt u de namen van onze zieken en van hen die bijzondere aandacht en zorg verdienen. Een telefoontje, een kaartje, een bemoediging. Het doet zo goed. Maar ook en vooral het gebed is belangrijk. Voor ons allemaal.

Pastoraat

Mijn huistelefoon (basisstation) bleek bij nader inzien stuk. Het basisstation gaf geen signaal meer af. Zelf merk je dat niet, zeker als hij weinig gebruikt wordt. Het meeste gaat per mobiel. Maar als iemand de pastorie belt merk je dat niet. Dan mag je van die aardige mevrouw de voicemail inspreken (wat deze telefoon ook niet aangeeft, dus ook niet beluisterd wordt). Mocht u mij de afgelopen week alsnog hebben willen bereiken, laat het dan via J.G. Wilts weten. Een nieuwe telefoon wordt aangeschaft…

Een hartelijke groet vanuit de pastorie.

Wat God van mij weet is belangrijker dan wat anderen van mij denken.

Hervormde Gemeente Oosterkadekerk 25-10-2020 9:30 ds. H. Bakhuis

Intochtslied: ps. 122: 1, 3

Loflied: ps. 111: 1, 2

Na de wet: gez. 455: 1, 2

Na de schriftlezing: ps. 86: 5, 7

Na de preek: gez.: 323: 1

Slotlied: gez.: 314: 1, 4

Schriftlezing (HSV):

OT: Amos 9: 11 t/m 15

NT: 1 Korintiërs 3: 9 t/m 11 en 16-17

Collectes tijdens de Corona kerkdiensten:

In deze periode van internet-kerk-diensten blijft het natuurlijk mogelijk om geld te geven voor de collectes die voor 2020 ingepland staan.

Collectes oktober:

4 Diaconie: Kerk en Israël

OPGAVE kerkbezoek:

Hierbij de data van de mannenkring & Bijbelkring.

Zolang corona duurt wil ik beiden samenvoegen.

* 2 november

* 7 december