Nieuwsbrief van de Hervormde Gemeente Oosterkadekerk zondag 11-07-2021

Votum + Groet
Zingen: Psalm 25:2, 6
Woorden van God
Schriftlezing: Handelingen 14:5-18 (HSV)
Zingen: Gezang 51:1, 2 (Lieve Heer, Gij zegt 'kom' en ik kom)
Preek: Half Goed Evangelie
Zingen: Gezang 21:1, 7 (Alles wat adem heeft love de Here)
Zingen: Psalm 150:1, 2

HERVORMDE GEMEENTE OOSTERKADEKERK 11-07-2021 19:00 DS. M. KROONEMAN NOORDHORN
OUDERLING VAN DIENST JAN GEERT WILTS
ORGANIST: MARK WUBS

Gz. 323:1
Ps. 1:1,3
Ps. 133:1,3
Ps. 73:1,6,7
Ps. 73:10,11
Gz. 257
Genesis 13
De keus van Lot of de weg van God?

Kinderoppas:
Elke zondag zal er in de morgendienst kinderoppas zijn.

Start winterwerk:
De morgendienst van 19 september is de startdienst voor het winterwerk.
Zaterdag 18 september hopen we een BBQ te houden voor heel de Gemeente.
Om 18.00 uur ontmoeten we elkaar in en om de Rank.
Half augustus informeren we u hoe u zich even kunt aanmelden voor deze avond.
Houdt u de avond alvast vrij? We rekenen op uw komst

Namens de kerkenraad van de Hervormde Gemeente Nieuw Stadskanaal Oosterkadekerk

Let op!

Om u aan te melden voor Kerkbezoek kunt u de komende tijd gebruik maken van het nummer 0599 332752, dit is het nummer van fam. Clazing. Ook kunt u zich aanmelden door te mailen naar: mailadres blijft ongewijzigd) : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kerkdiensten en zingen:
Door de versoepeling van de maatregelen mogen wij weer 78 gemeente leden toelaten tot de diensten. Er mag ook weer gezongen worden door de gemeente in de dienst. Maar als wij de kerk betreden moet in de hal nog wel het mondkapje worden gedragen. Ook op alle andere plekken waar we de 1.5 meter niet kunnen handhaven. Voor de rest geldt dat de mondkapjes niet meer verplicht zijn, maar als u zich hierdoor veiliger voelt, blijf het mondkapje dan dragen.

Er blijven wel een paar voorwaarden waaraan we met z’n allen moeten voldoen. Dat is ten eerste de 1,5 meter afstand, vandaar de 78 gemeenteleden. Wanneer u bij een kerkdienst aanwezig wilt zijn, dient u zich vóór vrijdagavond 20.00 uur, voorafgaand aan de eerstvolgende dienst, op te geven. Dit dient voor iedere volgende kerkdienst steeds opnieuw te gebeuren! Opgeven kan zowel per telefoon onder nummer 0599 332752, dit is het nummer van fam. Clazing.

Met een vriendelijke groet,

juli