Nieuwsbrief van de Hervormde Gemeente Oosterkadekerk zondag 31-10-2021

Hervormde Gemeente Oosterkadekerk 31-10-2021 09:30 Ds. G.W. op 't Hof Nieuwe Pekela
Ouderling van dienst: Arie Clazing

Welkom en mededelingen
Gezang 328
Psalm 119: 49
Wetslezing
Psalm 119: 2 en 4
Schriftlezingen:
- Psalm 119: 129-135
- 2 Timotheüs 3: 12-17
Gezang 329
Preek vanuit 2 Timotheüs 3: 15-17 ‘De Bijbel: een schat!’
Gezang 326: 1 en 2
Gezang 330

Hervormde Gemeente Oosterkadekerk 31-10-2021 19:00 Ds. A. Lagendijk Onstwedde
Ouderling van dienst: Arie Clazing

Zangdienst met Liturgie

Woensdag 4 november is er om 19:30 dankdienst voor gewas en arbeid

3 Diaconie: Kerk en Israël
31 Diaconie: t.b.v. noodhulp in de wereld (als 555

Volgende week zondag zal de najaarscollectie worden gehouden van het GZB
Het thema is Kerk in Congo 'reikt verstoten Pygmeeën de hand'.
Er zal vandaag een flyer worden uitgereikt

Gemeenteavond:
Op vrijdag 12 november hopen we Gemeenteavond te houden in de Rank.
Om 19:30 hopen we u te zien in de Rank, wilt u er rekening mee houden in uw agenda.
Programma volgt nog.
De kerkenraad

Beste gemeenteleden,
Namens de activiteiten commissie hebben we op de gemeenteavond een standje met de volgende artikelen te koop:Jam, (hitte) pitkussens en kerstkaarten te koop.
U kunt dus op tijd uw kerstkaarten kopen.

Els en Margriet

Zendingsmiddag op zaterdag 20 november:
20 November is er een zendingsmiddag in de Rank, inloop vanaf 13.30 uur tot ongeveer 16.00 uur
t.b.v. een school en woonhuis voor straatkinderen in Oeganda (zet alvast de datum in uw/jouw agenda)
opgave voor deze middag kan alvast per onderstaande mail Voor de entree vragen wij 5 euro hierbij zijn 2 keer koffie inbegrepen. Wat over is kan dan naar de school in Oeganda. Erik Frijters uit Brabant werkt en woont als zendeling in Oeganda, Erik en zijn team zijn druk bezig met het bouwen van een school en een tehuis voor straatkindere, i.v.m. de vele kinderontvoeringen en misbruik is het van groot belang dat het complex ommuurt wordt, zodat de kinderen veilig zijn.
Erik heeft aangegeven dat hij op zoek is naar oude mobieltjes en tablets, dus als u/jij nog wat hebt liggen kunt u contact met mij opnemen.
Ook wou hij graag schone en nette kleding, gezien het feit dat wij geen goede opslagruimte hebben om die kleren op te slaan, zal dat iets moeilijker gaan, tenzij u/jij iets weet waar we kleding kunnen opslaan.
Mocht u/jij zin hebben om met ons mee te denken, te helpen, taarten maken of andere lekkere hapjes voor de zendingsmiddag, dan kunt u contact opnemen met mij.
Graag hoor ik van u.

Hartelijke groeten,

Vrouwenvereniging Samen Eén:
Op 8 november a.s. hebben we weer een afdelingsavond. Jacobien van der Pijl, zorgcoördinator van het Hospice Veen en Wolden in Stadskanaal, zal deze avond verzorgen.

Kledingbeurs:
Eindelijk mag en kan er weer een kledingbeurs gehouden worden, daar zijn we heel blij om.
We hebben weer heel veel leuke kleding.
Noteer alvast de datum : 13 nov in de rank
Van 10.00 tot 14.00 uur.
Hebt u nog nette schone winter kleding die verkocht kan worden, dan kunt u het op zaterdag 30 okt en 6 november tussen 11.00-12.00 u ingeleverd worden in de rank.

Studiekring 2021/2022:
• 8 november
• 13 december
• 10 januari
• 14 februari
• 14 maart
• 11 april

Kopij Op Weg: Kopij voor het eerstvolgende nummer van het kerkblad kan tot en met 1 november worden ingeleverd per mail op: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.